23948sdkhjf

Bent Hansen Møbler jagter detail-synergier

Møbelproducenten fra Aalborg er en aktiv part i byens nye store bolighus, og det kan blive en gevinst på flere fronter, mener indehaver.
Tidligere på måneden slog interiørbutikken Kalejdoskop dørene op for et nyt 1.700 kvadratmeter stort bolighus i hjertet af Aalborg.

Bag Kalejdoskop står ægteparret Mie Hedeman Mortensen og Henrik Hvid Hansen, som også ejer Bent Hansen Møbler A/S.

Det var etableringen af det nye møbelhus, der fik de to til at dele ejerskabet af deres virksomheder, og ifølge Henrik Hvid Hansen åbner det en række nye og spændende muligheder.

- De to virksomheder kan hjælpe hinanden. Vi får vist hele vores sortiment i flotte omgivelser og kan selv hjælpe med at synliggøre butikken, siger Henrik Hvid Hansen, som er tredje generation i Bent Hansen Møbler.

Aktiviteter flytter ind i butikken
Med åbningen af det nye Kalejdoskop har han valgt at lukke sit hidtidige showroom på møbelværkstedet i det østlige Aalborg, og han har også fået sig et kontor i det nye bolighus. Men planerne rækker meget længere end det.

I fremtiden kommer huset til at danne ramme om Bent Hansen Møblers produktlanceringer og events, og Henrik Hvid Hansen vil også gerne flytte en del af sit møbelværksted ind i de nye omgivelser, som for år tilbage husede en biograf.

- På lidt længere sigt vil vi gerne trække vores møbelpolstring herind som en slags showcase. Muligheden for at vise håndværket frem for hr. og fru Jensen er helt fantastisk. Det er meget sjældent, at man som forbruger inviteres ind i maskinrummet. Det vil vi gerne prøve, siger Henrik Hvid Hansen.

Fælles internationalt udtryk
Ifølge Henrik Hvid Hansen skal det delte ejerskab ses som resultatet af et fælles ønske om at arbejde tættere sammen. Han har sin styrke i møblerne – i designet og i udviklingen – mens hustruen er god til indretning og farver.

- Før diskuterede vi ikke hinandens virksomheder. Nu er der pludselig nogle store beslutninger, som vi skal træffe sammen, fortæller Henrik Hvid Hansen.

Parret har nu fået fælles kontor, og Henrik Hvid Hansen vil mere eller mindre komme i huset på daglig basis. Han mærker allerede i langt højere grad, at Mie Hedeman Mortensen kommer med input til udtryk, styling og farver:

- Idéen er, at det udtryk, vi sammensætter, skal gå igen i begge virksomheder. Butikkens internationale udtryk vil komme til at afspejle sig i Bent Hansens fremtoning, siger han og fortsætter:

- Hele idéen med Kalejdoskop er, at alt er en proces. Indretning handler ikke om at rydde det hele, men at tage udgangspunkt i det bestående. Derfor kommer vi heller ikke til at lave en afdeling kun med Bent Hansen. Vi vil vise, hvordan møblerne interagerer med andre møbler, og det er Mie eminent til. Jeg vil godt garantere, at intet her i huset er kommet ind ved en tilfældighed, siger Henrik Hvid Hansen.

Blod, sved, tårer og hjerte
Den nye butik har været undervejs i halvandet år, og som besøgende må man konstatere, at resultatet taler for sig selv.

Ambitionen er, med Henrik Hvid Hansens ord, at " prikke lidt til aalborgensernes opfindsomhed og kreativitet , og han glæder sig over, at starten er gået over al forventning. Således lagde et sted mellem 5.000 og 6.000 mennesker vejen forbi butikken i åbningsweekenden.

- Dette projekt er skabt gennem en god blanding af blod, sved, tårer og hjerte, og jeg har en stor tro på, at det kommer til at bære bundlinje med sig, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094